Index of /foguete

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[DIR]Aplicativos/21-Oct-2017 09:03 -  
[   ]Aulas_TM273_2015-2.pdf10-Nov-2015 12:50 73K 
[   ]Aulas_TM273_2016-2.pdf04-Nov-2016 22:10 86K 
[   ]Aulas_TMEC-056_2017-2.pdf27-Nov-2017 10:00 91K 
[DIR]BAR/28-Nov-2017 15:25 -  
[DIR]Dia_Nacional_LT_MF_2016/09-Nov-2016 10:05 -  
[DIR]Dia_Nacional_LT_MF_2017/23-Aug-2017 09:23 -  
[DIR]Divulgacao/16-Nov-2017 13:24 -  
[DIR]Festival2014/03-May-2016 11:06 -  
[DIR]Festival2015/03-May-2016 11:06 -  
[DIR]Festival2016/06-Feb-2017 12:51 -  
[DIR]Festival2017/21-Jul-2017 15:17 -  
[DIR]Festival2018/10-Dec-2017 13:42 -  
[DIR]Fotos/03-Jun-2016 10:26 -  
[   ]Grupo_CFD_fevereiro_2014_v8.pdf16-Feb-2014 21:46 1.9M 
[DIR]IREC/13-Jun-2017 08:59 -  
[DIR]Lancamentos/07-Jan-2016 14:02 -  
[DIR]Membros/17-Oct-2017 09:30 -  
[   ]Normas_LAE_2017-01-26.pdf26-Jan-2017 09:52 22K 
[DIR]Outros/07-Jan-2016 14:02 -  
[DIR]Premio_AMIGO_do_Festival-de-Minifoguetes/09-May-2017 13:07 -  
[DIR]Premio_Von_Braun_de_Minifoguetes/09-May-2017 13:07 -  
[DIR]Premios_GFCS/31-Aug-2017 14:53 -  
[DIR]Projeto_AEN-2_CNPq/07-Jan-2016 14:02 -  
[DIR]Recordes/14-Sep-2017 09:39 -  
[DIR]Registro_voos_MFE/16-Jan-2017 13:01 -  
[DIR]TRABALHO_LANCAMENTO/22-Nov-2017 15:29 -  
[DIR]TRABALHO_TESTES_ESTATICOS/15-Sep-2017 08:26 -  
[DIR]Testes_estaticos/07-Jan-2016 14:03 -  
[   ]Trabalho_Lancamento_2017-2.pdf10-Nov-2017 12:50 54K 
[   ]Trabalho_Projeto_2017-2.pdf05-Oct-2017 11:46 58K 
[   ]Trabalho_Teste_Estatico_EM_2017-2.pdf14-Sep-2017 19:17 56K 
[DIR]Trabalhos/05-Mar-2016 13:08 -  
[DIR]Videos/12-Sep-2017 15:11 -  
[DIR]apostila/10-Nov-2017 11:11 -  
[DIR]bibliografia/09-Oct-2017 09:36 -  
[DIR]curso_pos_2013-3/07-Jan-2016 13:41 -  
[DIR]curso_pos_2014-3/07-Jan-2016 13:41 -  
[DIR]curso_pos_2015-3/07-Apr-2016 11:16 -  
[DIR]cursos_espacomodelismo_ja_lecionados/03-Aug-2017 11:04 -  
[   ]edital_ftp_TMEC-056_2017-2.pdf03-Aug-2017 12:52 44K 
[DIR]emblemas/31-Aug-2017 14:54 -  
[DIR]noticias/03-Aug-2017 11:08 -  
[   ]plano_TMEC-056_2017-2.pdf03-Aug-2017 13:27 68K 
[   ]resolucao_01_2008_incentivo_pos.pdf12-Aug-2011 09:54 28K 
[   ]temas_para_orientacao_prof_Marchi_janeiro_2015.pdf05-Jan-2015 20:36 53K 
[DIR]zzz/07-Jan-2016 14:03 -  

Apache/2.2.22 (Debian) Server at servidor.demec.ufpr.br Port 80